Top 10 blogova o ličnom razvoju

0

Ne znam za vas, ali ja sam zaljubljenik u blogove i najviše volim da pišem o blogerima i kvalitetnim blogovima. Ne samo zbog šarolikog blogosveta, već jer su priče na blogovima najčešće prožete ličnim iskustvom i pričama iz života.

Na blogovima zaista možete pročitati sve što možete da zamislite, od recenzije za Max factor maskaru, do ugradnje kvarcne ploče za kuhinju. Dakle, kad kažem svašta, zaista to i mislim.

Čitajući razne autore stručne u raznim oblastima, posebnu pažnju su mi privukli blogovi o ličnom razvoju. Zato sam želela da omiljene podelim sa vama.

Alekssandra Birta – blog o proaktivnom pristupu životu. Aleksandra piše o motivaciji, radu na sebi, odnosu prema sebi i okolini. Njen blog mi se posebno dopada zbog tekstova o samoobrazovanju, za koje se Aleksandra zalaže i, naravno, na svom primeru dokazuje njegov značaj.

Alex5rovski – blog Aleksandre Petrovski, žene koja je rođena s perom. Dugogodišnja novinarka koja se hrabro upustila u vode freelance poslovanja, u kojem je i uspela. Na njenom blogu je mnogo korisnih saveta o digitalnim medijima, ličnom i profesionalnom razvoju. Beskrajno uživam u newsletteru koji, zajedno sa šoljom kafe, čini moj nedeljni ritual. Savršen početak dana i kraj nedelje.

According to Kristina – blog Kristine Vuković o ličnom i profesionalnom razvoju. Mnogo korisnih tekstova na temu blogovanja, razvoja karijere, rada na sebi. Ono što mi se dopalo kod nje je ljubav prema planerima, koje i sama obožavam.

Jelena Pantić – blog koji će svakako poboljšati vaš kvalitet života. Jelena će vas naučiti onome što je najbitnije: kako da volite sebe. Vrlo često posećujem njen blog. Ima zanimljiv stil pisanja i način obrađivanja tema. Bilo da koristi anegdote, vežbe ili metafore, nateraće vas da se sve češće vraćate kako sebi kao najvažnijoj osobi u životu, tako i njenom blogu. Obožavam njen “Vodič za srećniji život” i povremene newslettere sa smernicama za lepši život.

Sandra Prvulović – blog koji vodi uspešna poslovna žena. Zalaže se za lični i profesionalni razvoj pojedinaca kroz rad na sebi. Čvrsto veruje u to da kvalitet života zavisi isključivo od nas samih. Piše na temu građenja uspešne karijere, samoobrazovanja i sticanja znanja i veština. Omiljeni i meni vrlo korisni tekstovi su iz kategorije “Menadžment”.

To sam ja – blog posvećen emotivnom, duhovnom rastu, ličnom i profesionalnom razvoju koji vode Milana i Ana. Milana piše o promeni kao bitnom faktoru u poboljšanju kvaliteta života, a Ana deli iskustva o tome koliko je značajan rad na sebi i kako da kreiramo lepši život kojim ćemo biti zadovoljni. Volim da čitam tekstove i jedne i druge blogerke i smatram da bi svako trebalo da pročita bar jedan tekst sa njihovog bloga.

Kreiranje uspeha – odličan blog Neve Rajković, poslovnog konsultanta za razvoj i menadžment ljudskih resursa. Blog sadrži mnogo zanimljivih tekstova i korisnih saveta koji su značajni za poboljšanje kvaliteta života i građenje uspešne karijere.

Moj psiholog – fenomenalni tekstovi koje pišu sjajne psihološkinje, među kojima ima i trenera asertivne komunikacije i emocionalne pismenosti. Topla preporuka za blog.

Marija Trifunović – virtuelni asistent za online preduzetnike. Veruje u rad na sebi i razvoj vlastitih potencijala. Njen blog je prava riznica znanja o internet marketingu, društvenim mrežama, pisanju, motivaciji…

Ovaj članak je prvi put objavljen na jelenamilosevic.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.