Top 10 beauty blogova

0

Blogovi o lepoti i nezi su sasvim sigurno jedni od najpopularnijih. Saveti, preporuke, trikovi i ostale čarolije privlače veliki broj čitateljki koje tragaju za zanimljivim i korisnim kozmetičkim proizvodimaa i fazonima.

Ranije sam čitala blgove na engleskom i smatram da je strana blogosfera mnogo sadržajnija od domaće, a ne treba vam škola stranih jezika da biste čitali, dovoljno je osnovno znanje. Međutim, istraživajući domaću blogosferu pronašla sam mnogo kvalitetnih blogova, a omiljene ću podeliti sa vama.

Ana2cats – blog Ane Janković, čijim recenzijama kozmetičkih preparata veruje veliki broj žena. Pored tekstova o modi i lepoti, na blogu ćete naći i zanimljive tekstove o životu, porodici, roditeljstvu, ručnim radovima, kao i recepte iz Anine kuhinje.

Budi lepa – blog čiji je autor Ljiljana, novinarka zaljubljena u kozmetiku i negu. Ljiljana ima bogato iskustvo u istraživanju delotvornih sastojaka kozmetičkih preparata, brojne saradnje sa najpoznatijim brendovima i česte intervjue sa stručnjacima iz oblasti estetske hirurgije i dermatologije. Njeni saveti su značajni za izbor prave kozmetike i rešavanje konkretnih problema sa kožom.

by Danijela – blog Danijele Vojnović, koja je postala zapažena u blogosferi po tome što se zalaže za negovanje i ukrašavanje prirodnih nokriju, nasuprot trendovima modne industrije koja je propagirala njihovo veštačko sređivanje. Tvorac je brenda “Venti tu”, čija je misija proizvodnja preparata za negu prirodnih noktiju. Njen brend je svrstan u top 5 biznis ideja za 2017. godinu. Jedan je od meni najdražih blogova sa korisnim savetima pomoću kojih prirodne nokte, kojima i ja dajem prednost, možete urediti poput profesionalaca, a u kućnim uslovima.

Cosmoholic – blog čiji je autor Anđelija Stojanović, zaljubljenik u kozmetiku, psihologiju, putovanja i marketing. U tekstovima iznosi mišljenje i zaključke do kojih je došla isključivo svojim iskustvom. Mlada je blogerka koja je ostvarila brojne saradnje sa najpoznatijim kozmetičkim brendovima.

Ko ne voli cipele – blog koji vodi Jelena Karakaš, novinar i multitasker. Njene omiljene teme su moda, lepota, putovanja, inspiracija… Nesvakidašnji blog vrlo talentovane autorke.

Kremašica – beauty blog čije su autorke Zlata i Višnja. Višnja je profesor matematike, a Zlata inženjer računarstva. Obe su ljubitelji šminke i kozmetike, a blog im je omiljen hobi. Njihov blog bih izdvojila po delu koji je posvećen muškarcima i preparatima za negu kože nakon brijanja. Mislim da je ovo jedini beauty blog koji vode žene, a da ima tekstova posvećenih muškarcima.

Lepota za sve – beauty blog Verice Marković, uglavnom posvećen preparatima za negu kose i kože. Verica vrlo malo piše o dekorativnoj kozmetici i zalaže se za prirodan izgled.

Makeup&more – blog o kozmetici čiji je autor Zlatana. Dopada mi se kategorija u kojoj su pobrojani brendovi od A do Ž. Volim da vidim sveobuhvatne i pregledne liste i spiskove.

Pudrijera – odličan beauty blog o dekorativnoj kozmetici i preparatima za negu kože. Autor bloga je Tijana, vrsni poznavalac kozmetičkih preparata, a njene recenzije su bazirane na subjektivnom osećaju i mišljenju.

Ruz-Rouge – beauty blog koji mi se posebno dopada zbog tekstova o preparatima koje mogu da pripremim i sama u kućnim uslovima.

Ovaj članak je prvi put objavljen na jelenamilosevic.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.