Nagrađujemo čitateljke: Online kursevi engleskog jezika povodom 8. marta

0

Odlična vest za sve vas koje volite da ulažete u sebe i napredujete. Zadovoljstvo mi je da mogu da posredujem u poklanjanju 3 BESPLATNA ONLINE KURSA ENGLESKOG JEZIKA koji organizuje Business Acadamy.

Bilo da želite da steknete osnovno znanje engleskog jezika, da osvežite svoje davno stečeno ili da pređete na napredniji nivo, ovaj kurs je baš za vas!

Kako do besplatnog kursa?

Ukoliko želite da dobijete besplatan kurs engleskog jezika potrebno je da mi ostavite komentar ISPOD OVOG TEKSTA, ili NA FB STRANI, ILI NA INSTAGRAM NALOGU.

Dobitnice ću izabrati nasumično 8.3. i objaviti rezultate na Instagram Story, a u komentarima će biti označene dobitnice spod ovog teksta.

Business Academy vam pruža jedinstvenu priliku da poklonite sebi nešto što se neće setiti niko da vam pokloni – priliku da napredujete.

Zato vam prenosim njihove reći u celosti:

“Povodom Međunarodnog dana žena u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika. 

Business Academy kao deo kompanije LINK group ovim kursevima pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko budete bili jedna od dobitnica, dobićete poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Nakon logovanja na platformu biće potrebno uraditi uvodni test kako bi se dodelio kurs u skladu sa trenutnim znanjem polaznice.

Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemo koliko cenimo pripadnice lepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje.”

Zašto je važno učenje i znanje engleskog jezika?

Toliko se priča i piše o uticaju i zastupljenosti engleskog jezika u svetu, da sam gotovo sigurna da ste apsolutno svesne zašto bi trebalo savladati ovu veštinu. Sve su brojnije škole engleskog jezika što dodatno ukazuje na značaj poznavanja ovog jezika. Ipak, nije na odmet da ponovimo neke od benefita koje vam može omogućiti poznavanje engleskog jezika:

1. Engleski jezik je svetski jezik i jezik interneta, slobodno se može reći da njegovo poznavanje postaje stvar kulture. Jednostavno, engleski jezik vam je potreban bilo da istražujete na internetu, putujete u neko turističko mesto, ili radite domaći zadatak sa svojim detetom;

2. Poznavanje engleskog jezika vam može omogućiti besplatnu edukaciju na internetu. Već sam pisala o besplatnoj online edukaciji na srpskom jeziku, ali su resursi prilično ograničeni. Sa druge strane, imresivna je ponuda raznih besplatnih tutorijala, kurseva, knjiga, priručnika i tekstova na engleskom jeziku. Ne možete ni da zamislite koliko stvari možete da naučite i savladate potpuno besplatno, ukoliko znate engleski jezik;

3. Znanje engleskog jezika vam može doneti priliku za zaposlenje i napredak. Strano tržište je mnogo razvijenije od našeg i tu prvenestveno mislim na poslove koje možete raditi preko interneta i od kuće. Na primer, ja često pišem tekstove na engleskom jeziku i tako ostvarujem dodatnu zaradu. Možete otvoriti profil na platformama poput Upwork, Freelancer, Fiverr

I mogla bih da nabrojim još minimum 10 bitnih razloga zašto je korisno poznavanje egleskog jezika. Ukoliko baš vi osvojite besplatni kurs i želite još benefita i načina kako da najbolje iskoristite svoje znanje koje ćete steći pohađanjem ovog kursa, rado ću izaći u susret i navesti još neke proverene opcije kako da unovčite svoje znanje i iskoristite ga za lični prosperitet.

Dakle, ostavite komentar ispod ovog teksta, na mojoj Facebook stranici i Instagram nalogu i možda baš vi osvojite jedan od besplatnih kurseva engleskog jezika koje daruje Business academy. Igramo se do 7.3. do ponoći a več 8. ujutru ću proglasiti dobitnice.

Najbolji poklon možete pokloniti sebi, a to je ulaganje u sebe i u svoju edukaciju. Cveće uvene, parfem se potroši, garderoba pohaba, a znanje ostaje zauvek. Srećno!

Ovaj članak je prvi put objavljen na jelenamilosevic.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.