Mike Posner predstavio treći album – „A Real Good Kid“

0

Novi album američkog izvođača oslikava dve najteže godine u njegovom životu na kojima se baziraju predstavljene numere.

Treće studijsko izdanje koje je predstavio Mike Posner, pod nazivom „A Real Good Kid“ prikazuje izvođača, tekstopisca i producenta koji raste i napreduje, kako muzički, tako i kao pripovedač. Numere među kojima su „Move On“, „Stuck In The Middle“, „Song About You“ govore o svim okolnostima u kojima se Mike našao u prethodnom periodu i do kojih ga je privatan život doveo. Ovog puta on otvoreno govori o svojim osećanjima – ljubavi, bolu i pomirenju.

 Preuzmi, slušaj i dodaj „A Real Good Kid“ na svoje plejliste

„Ovaj album govori o bolu, gubitku i radosti koja zatim dolazi. Radi se o saznanju da moj otac ima neizlečivi tumor mozga. Radi se o prodaji moje kuće u LA-a, da bih se vratio u kuću u kojoj sam odrastao i budem sa njim do kraja. Radi se o zaljubljivanju nakon njegove smrti. Radi se o tome da se i taj odnos raspada i da zapravo ne znam zašto. Radi se o tome da se mir nekako pronađe i u svemu tome“, objašnjava Posner.

Već 2009. godine Mike Posner postaje jedan od najprepoznatljivijih glasova na svetskoj sceni, a osim njegovih izdanja postaje poznat i kao čovek koji stoji iza hitova kakvi su „Sugar“ grupe Maroon 5, „Boyfriend“ koju izvodi Justin Beiber i „Beneath Your Beautiful“ koju su zajedno otpevali Labrinth i Emeli Sande. Osim toga, ostvaruje saradnju sa imenima kakva su Pharrell, Wiz Khalifa, Big Sean, T.I., Snoop Dogg i Avicii.

Najslušaniji singl američkog izvođača svakako jeste „I Took A Pill In Ibiza“ iz 2016. godine, koji je do sada strimovan više od 3 milijarde puta, Spotify ju je proglasio jednom od najstrimovanijih pesama ikada, a dobila je i Grammy nominaciju kao „pesma godine“

„A Real Good Kid“ tracklist:

Introduction

January 11th, 2017

Wide Open

Song About You

Move On

Drip

Staring at the Fire

Perfect

Amen

Stuck in the Middle

One More Song

How It’s Supposed To Be

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.