Gordana Marković predstavila singl i spot „Što smo naučili“

0

Gordana Marković predstavila je svoj prvi samostalni singl i spot, a do sada smo je slučali kao članicu „Auguste“ dua

Iako smo je do sada slušali kao jednog od dva člana benda „Auguste“, Gordana Marković je ovom prilikom pokazala da se podjednako dobro snalazi i u kantautorskim vodama. Nakon što je prošle nedelje predstavljen istoimeni singl, ovog puta prikazan je i spot za pesmu „Što smo naučili“.

Osim što joj je ovo prvi samostalni singl, za Gordanu je ovo ujedno i premijera pesme u tekstualnom delu – svoje umeće u muzičkom stvaralaštvu već je pokazala kao član dua „Auguste“, a sada prvi put predstavlja pesmu čiji tekst sama potpisuje.

U kreiranju aranžmana pomogao joj je Tomislav Šušak (Vatra), ujedno i producent pesme, koji otkriva da je ovakva saradnja pravo zadovoljstvo.

 „Gordana i ja sarađujemo već godinama u raznim oblicima, ali je rad na novom materijalu doneo i zdravo osveženje u obliku drugačijih pesama i novog pristupa. Radujem se što će ljudi imati prilike da čuju sve što spremamo“, ističe Šušak.

Da je ovo tek početak potvrdila je i Gordana Marković.

 „Rad na samostalnom autorskom albumu velika mi je želja već duže vreme, ali sam želela da se osetim potpuno spremnom pre nego što se u to upustim. U Tomislava imam veliko poverenje što se tiče aranžmana, tako da je on najvećim delom zaslužan za finalni zvuk. Napokon je došao trenutak da čujete bar mali deo onoga na čemu već nekoliko meseci radimo u studiju“, navodi ona.

Preuzmi, slušaj i dodaj „Što smo naučili“ na svoje plejliste

Osim same numere, veliku pažnju privlači i njen spot sniman u bajkovitom napuštenom dvorcu po imenu Zwilling, koji je poslužio kao savršena scenografija za video s rediteljskim potpisom Filipa Tota. Mladi talentovani glumac Stipe Gugić uz ples je ispleo priču po hladnim zidovima i predivnoj prirodi ove lokacije, a za odabrane kostime je zaslužna modna i lifestyle blogerka i stilista Ljupka Tanevska.

 

Ovaj članak je prvi put objavljen na www.lipsandheels.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.