Billie Eilish najavila novi album i predstavila singl „bury a friend“

0

Datum lansiranja novog albuma, kao i njegov pre-order, najavljeni su rame uz rame sa novim singlom mlade pevačice.

Billie Eilish, novim singlom pod nazivom „bury a friend“, najavila je i izlazak predstojećeg albuma „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?“, 29. marta. Za novi singl predstavljen je i spot, koji još jednom pokazuje da ovu mladu umetnicu nije moguće smestiti u okvire već viđenog. U samom tekstu pesme pojavljuje se i naziv najavljenog albuma, u vidu pitanja koje neretko i sami sebi postavljamo.

„Kada smo napravili „bury a friend“, uspela sam jasno da zamislim čitav album“, objašnjava Billie. „Odmah sam znala o čemu će govoriti i kako će vizuelno izgledati, a ujedno i kako želim da bude percipiran. To me je značajno inspirisalo. “bury a friend” otpevana je iz perspektive čudovišta ispod kreveta. Zapitajte se, šta je cilj tog stvorenja i o čemu ono razmišlja? Sa druge strane, moram da priznam da sam i sama ovo čudovište, jer sam sebi najgori neprijatelj. Možda se u istoj ulozi nađem i ispod vašeg kreveta“, istakla je ona.

Preuzmi, slušaj i dodaj „bury a friend“ na svoje plejliste

lbum „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?“ u celosti su napisali i producirali sedamnaestogodišnja Billie i njen brat Finneas, koji su gotovo celu prethodnu godinu proveli radeći u pokretu ili snimajući kod kuće, kad god su za to imali prilike. Prvi predstavljeni singl sa albuma, „bury a friend“ još jednom potvrđuje mesto ove mlade umetnice u muzičkom svetu, koja se uvek nalazi ispred aktuelnih trendova, ni jednog trenutka ne kompromitujući svoje stvaralaštvo.

 

 

Ovaj članak je prvi put objavljen na www.lipsandheels.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.