Ariana Grande predstavila singl i spot “7 rings”

0

“I see it, I like it, I want it, I got it”, poručuje Ariana u novoj numeri.

Nastavno na prethodno poslatu “Thank you, next” poruku, Ariana Grande u svom novom singlu “7 rings” poručuje da je prijateljstvo na prvom mestu i to čini u sebi svojstvenom stilu. Okružena sa svojih šest najboljih prijateljica, Ariana repuje stihove numere koja, od svih njenih dosadašnjih izdanja, poseduje najviše hip-hop prizvuka. U tekstu pesme našli su se čak i Instagram komentari njenih pratilaca. “You like my hair? Gee thanks, just bought it”, otpevala je uz prepoznatljiv stav.

 Preuzmi, slušaj i dodaj “7 rings” na svoje plejliste

Dok pesma „Thank you, next“ predstavlja jedno veliko hvala svim njenim bivšim ljubavima, novi singl pevačica je nazvala himnom prijateljstva.

Ovo je ono kako prijatelji žele da se osećaš. To je ono osećanje koje razvijaš dok u životu okrećeš novi list”,objasnila je Ariana na svom Twitter nalogu.

Spot koji obiluje pink tonovima i svetlucajućim detaljima u najvećoj meri do sada prati harajuku stil, u vili u kojoj Ariana i njene drugarice đuskaju okružene grafitima, dijamantima i šampanjcem. Da se svako novo delo mlade pevačice iščekuje sa velikim nestrpljenjem, dokazuje činjenica da za samo šest sati ovaj spot broji približno pet miliona pregleda.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.