Reebok x Victoria Beckham: Jedinstveni komadi prilagođeni savremenom načinu života

0

Čuvena modna dizajnerka Viktorija Bekam premijerno je predstavila novu kolekciju u saradnji sa globalnim fitnes brendom Reebok, nudeći univerzalne komade, dizajnirane tako da se jednostavno prilagode savremenom načinu života. Pronalazeći inspiraciju u iskustvu koje je stekla dok je živela u Los Anđelesu i Londonu, kreirala je kolekciju Reebok x Victoria Beckham za proleće 2019. Baš zbog toga, modeli odišu opuštenim kalifornijskim duhom uz prefinjeni britanski kroj.

„Ideja ove kolekcije je kombinacija ležernog stila uobičajenog za uličnu modu, sa tehničkim performansama sportske odeće, uz doslednost minimalističkoj estetici mog brenda. Rezultat su komadi prilagođeni savremenom načinu života”, istakla je Bekamova, koja je saradnju sa brendom Reebok započela još 2017. godine.

 

 

Ova kolekcija podiže definiciju sportske odeće na novi nivo.

„Za mene je veoma važno što sam današnjici, brzoj kakva jeste, ponudila modu budućnosti koja se može jednostavno uklopiti u bilo čiji garderober. Uz ove komade možete boraviti u kancelariji, a odmah potom, u njima i trenirati u fitnes centru. Želela sam kolekciju koja će značiti onima koji, baš kao i ja, imaju mnogo obaveza”, otkrila je Viktorija, dodajući da je lično tokom treninga isprobala svaki komad.

Odlike nove kolekcije jesu čista i suptilna estetika, dok je svaki komad skrojen od visokokvalitetnog materijala. Paleta boja kombinuje, sa jedne strane, nijanse kamel, srebra i sive uz narandžastu, crnu i belu, sa druge strane.

Nova Reebok x Victoria Beckham kolekcija za proleće 2019. dostupna je za kupovinu na Reebok.com/VictoriaBeckham.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.