Nove avanture vuka Sivog i njegove družine u bioskopima širom Srbije

0

Komičan, sinhronizovan animirani film „Ko se boji vuka još 2“ stiže pred domaću publiku u četvrtak, 31. januara i donosi nam na veliko platno već dobro poznate likove: dobroćudnog vuka  Sivog, vučicu Bjanku, proročicu Memu i druge. Ove drugare iz filma svojim glasovima oživeli su: glumac Petar Strugar, Marko Kon, Inspektor Blaža, Srđan Dinčić i druge poznate ličnosti.

Specijalna projekcija ove dugoiščekivane animirane avanture održaće se u subotu 02. februaru u 14h, u Kombak dvorani kada će se pre početka projekcije, sa najmlađima,družiti glumci koji su pozajmili glasove ovim likovima. Osim toga, od 12 do 15hnajmlađi posetioci će moći da učestvuju u karaokama, slikanju sa maskama, maskotama, likovnim radionicima.

Uzbudljiva priča o ovcama i vukovima koji žive u slozi i miru povešće nas u njihovo magično selo u kojem je prijateljstvo jedini preduslov za život. Ipak da li će tako ostati do kraja priče? Njihov timski duh koji jedini može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, preneće na platno naše poznate ličnosti, koje su učestvovale u sinhronizaciji filma.

Od scenariste nekih od najpoznatih animiranih hitova uključujući  Lepotica i zver (Beauty and the Beast), Priča o igračkama (Toy Story)  i Šrek (Shrek), Roberta Lensa dolazi nam nastavak animirane avanture “Ko se boji vuka još 2.”

 

Ovaj članak je prvi put objavljen na www.lipsandheels.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.