Mr. Black 24K gold anti-aging mask&serum

0
Pre nekog vremena, Mr. Black me je ponovo obradovao svojim novitetima. Ovoga puta na moju adresu stigao je zlatni paket. U pitanju je zlatna maska i serum za lice sa zlatnim česticama.24kGold anti-aging mask
Šta kaže proizvodjač:

Inovativna 24K Gold Anti-Aging maska za lice u formi hidrogela sastoji se od prirodnih sastojaka čistog zlata, kolagena i jedinjenja koja hidriraju kožu i pružaju vam mladalački i blistav izgled. Ovaj luksuzni prirodni tretman koristi se u SPA centrima širom sveta. Formulisana od prirodnih sastojka, podstiče snagu čistog zlata i njegovo lekovito dejstvo na kožu.
Jedinstveni hydrogel sastav zlatne maske obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj. Maska stimuliše regeneraciju kože na ćelijskom nivou, učestvuje u borbi protiv slobodnih radikala, stabilizuje imunitet kože, poboljšava elastičnost i na taj način sprečava prevremeno starenje kože. Efektivni sastojci uključujući bioaktivni kolagen efikasno zatežu kožu i ujednačavaju ten. Preporučuje se za sve tipove kože, posebno za umornu i dehidriranu kožu. Dobra je podloga pre nanošenja šminke. Za najbolji efekat anti-aging tretmana, koristite je u kombinaciji sa vašim omiljenim Mr.Black 24K Gold serumom.Zlatna maska dizajnirana je tako da se prilagodi vašem licu i ako na prvi pogled izgleda da će vam biti velika. Veoma je natopljena što me je posebno obradovalo. Mr. Black savetuje da se maska koristi u kombinaciji sa serumom kako bi efekat bio potpun. Masku sam skinula nakon 20ak minuta. Ono što sam odmah primetila jeste da je koža odmornija i svežija. 


Sastav:

Water, Glycerin, Propylene glycol, Oat (AVENA SATIVA) beta-glucan, Sodium hyaluronate, Gum arabic (ACACIA SENEGAL), Methylparaben, Imidazolidinyl urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Disodium EDTA, Two flavors, PEG-40 hydrogenated castor oil.

Maska je trenutno snižena i možete je kupiti po ceni od 199 rsd.

Sledeći korak nakon skidanja maske je serum iz iste linije.

24k GOLD anti-aging serum

Šta kaže proizvodjač:

Mr. Black 24K Gold Anti-Aging Serum je luksuzni tretman za negu, koji sprečava starenje kože i daje joj mladalački, glatki i sjajni izgled. Formula sa 24K zlatom potiče još iz vremena Kleopatre, te ga kao i Kleopatra možete koristi i Vi kao sredstvo za smanjenje bora i poboljšavanje elastičnosti i čvrstoće kože. Ovaj serum koji u svom sastavu ima čisto 24 karatno zlato čisti i hidrira kožu i smanjuje znakove starenja. Preporučuje se upotreba na svim tipovima kože. 24k Gold Anti-Aging serum za lice je formulisan za dehidriranu kožu umornog izgleda. Jedinstveni hydrogel sastav zlatnog seruma obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj. Za najbolji efekat anti-aging tretmana, koristite je u kombinaciji sa vašim omiljenom Mr.Black 24K Gold maskom.

Serum dolazi u luksuznom pakovanju od 30ml. Pipeta omogućava lako korišćenje seruma i precizno doziranje. Veoma mala količina je potrebna te će vam ovo pakovanje trajati mesecima. Nakon skidanja maske, umasirala sam preostalu tečnost i zatim nanela serum sa zlatnim česticama. Rezultat je i više nego odličan. Zdrava i nahranjena koža bez umornog izgleda je ono što vam ova kolekcija pruža.

Preporučujem upotrebu maske i seruma upravo u vreme godišnjih odmora i letovanja kada je koža dodatno isušena od sunca. Ovaj dvojac je spas za takvu kožu.

Water, Glycerin, Witch Hazel (Hamamelis Virgiana) extract, Sodium Hyaluronate, Glycosyl Trehalose, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Cellulose, Carbomer, Triethanolamine, Propylene glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Disodium EDTA, Flavor, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.
Cena seruma je 599 rsd.
Pročitajte i ostale recenzije Mr.Black proizvoda:


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.