Liu Jo – glamurozno leto sa Annom Ewers

0

Ženstvenost, intezitet i senzibilitet – ključne su reči koje opisuju svet aluzija predstavljen novom LIU JO kampanjom za sezonu proleće/leto 2019. Sofisticirana, prelepa i autentična, Anna Ewers lice je italijanskog brenda, te već drugu sezonu za redom osvaja poglede u šarmantnom Liu Jo izdanju. Brend sarađuje sa izvanrednim fotografima Mert&Marcuskoji svojim radom pretvaraju fantaziju i sanjarenje u javu, i zaslužni su za jedinstvene, originalne fotografije koje prikazuju šarm popularnog modela Anna Ewers.

Na ovaj način LIU JO nastavlja da unapređuje svoje poslovanje, ističući svoje prednosti i autentičnost. Najvredniji adut brenda jeneprikosnoveni glamur, kojim odiše kolekcija za jesen/zimu 18, a koji se elegantno prenosi i na letnju kolekciju za 2019. godinu.  Kampanja je, zapravo, proizvod prirodne evolucije prethodnog #glamourizing projekta i želje za izražavanjem sofisticiranosti, naglašavajući konzistentnost vizije brenda. LIU JO nastavlja da unapređuje saradnju sa kreativnim timom zaslužnim za uspeh prethodne kampanje.

Atraktivna Anna Ewers zasijala je u LIU JO outfitu na snimanju u studiu, a digitalni svetlosni efekti savršeno su istakli njenu siluetu stvarajući prefinjene nijanse i senke. Rezultat su sveže, senzualne fotografije na kojima je prikazana ženstvenost, te i glamurozni duh brenda.

Magnetska privlačnost, svetli i intenzivni tonovi, kao i grafičke boje ključni su faktori koji ističu intenzitet letnje kampanje, fokusirajući se na senzibilitet, šarmantnost i ženstvenost. Kampanja je odraz samopouzdanja, privlačnosti i nežnosti, kao karakteristika ženskog pola, i prenosi poruku o jačanju položaja i identiteta žena širom sveta.

Fotograf: Mert Alas & Marcus Piggott

Globalni kreativni supervizor i stilista: Sissy Vian

Agencija: MACSIOTTI
Exe kreativni direktor
: Macs Iotti

Stilista za frizure: Sam McKnight

Šminka: Val Garland

Prolećnu kolekciju možete kupiti u LIU JO prodavnici u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i multibrand radnjamaFASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.