Zastava Vrnjačke Banje uz Novaka Đokovića u Melburnu

0

Zastava Srbije sa natpisom Vrnjačke Banje bila je podrška Novaku Đokoviću u Melburnu. Naime Vrnjčanin Saša Burmaz, bio je jedan od brojnih navijača Srbije koji su bili uz Noleta u njegovom pohodu na sedmu titulu prestižnog turnira.

“Za vreme boravka u Australiji, bio sam gost mojih rođaka koji žive u Sidneju, a sa početkom Australijan opena krenuo sam put Melburna. Svim srcem sam bio uz Novaka i ostale naše igrače, i davao sam ih gromoglasnu podršku sa tribina.U nekim trenucima emocije su bile toliko jake da su organizatori morali da me utišavaju. Čast mi je što sam bio sa zastavom Srbije i natpisom moje Vrnjačke Banje uslikan za mnoge svetske medije, i da sam čak i desetak sekundi bio uslikan i za Eurosport u meču protiv Krugera iz SAD-a…..Prisustvovao sam i treningu gde sam video da Novak grize kao da je finale grand slema ( proklizava i udara loptice svom snagom ). Slikao sam se sa verenicom Rafaela Nadala, Ćiskom koja pleni lepotom i poručio sam joj da se vidimo u finalu“….navodi Saša.

 

 

“ Hvala Saši na reklami Vrnjačke Banje, a mi ćemo u narednom periodu odštampati srpske zastave i majice sa natpisom Vrnjačke Banje, i deliti svima onima koji iz našeg mesta krenu na velika sportska takmičenja. Velika je stvar kada pored države u kojoj živite promovišete i svoje mesto“….kaže Goran Karavesović iz  Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

 

 

Ovaj članak je prvi put objavljen na www.lipsandheels.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.