Vasco gel lak – evropski brend za budućnost manikira

0

Žene vole lepe i negovane ruke, koje će uz dobar manikir istaći njihov stil, karakter i eleganciju. Nešto što je ranije bilo rezervisano za dame koje rade kancelarijski posao, zahvaljujući novim tehnologijama proizvoda, danas to više nije slučaj. Sa novim gel lakovima, lepe, negovane i očuvane nokte može da ima svako. 

Tehnika izrada noktiju se promenila, a kozmetički saloni su nikli na sve strane kako bi bili što bliži svojim korisnicama. Međutim, zahvaljujući novim gel lakovima koji su se pojavili na tržištu, ni kozmetički saloni više nisu neophodni. Koliko je gel lak zahvalan za korišćenje, govori i sve veći broj žena koje ih samostalno, uz minimalnu opremu, koriste kod kuće.

Šta novo donosi gel lak?

Svi znamo da tradicionalni lakovi za nokte traju samo nekoliko dana. Namažete pažljivo, dugo sušite i potom pazite da ne kvasite ruke previše ili da nešto ne zakačite kako se ne bi ogulili. I pored tolike pažnje, posle par dana, verovatno ćete morati da ih prepravite ili skinete. Ne samo što je ceo proces skup, već je potrebno i dragoceno vreme, a da ne pominjemo koliko je to sve ukupno nezdravo. Sa običnim lakom, sve što će ostati nakon nekoliko dana su nokti koji izgledaju ružno i okrnjeno. 

Zahvaljujući inovativnoj formuli gel laka za nokte, sjajne nokte možete nositi duže od 3 nedelje. Nikada nećete morati da brinete o lomljenju, guljenju ili ljuštenju noktiju. Moći ćete da nosite kutije, radite na kasi ili perete sudove. Ako koristite Vasco gel lak, vaši nokti će postati jači i zdraviji sa svakim njegovim nanošenjem.

Kako gel lak „radi“ svoj posao?

Gel lak za nokte je kao prethodno pomešani akril. To je formula u kojoj monomeri i oligomeri ostaju u polutečnom/polučvrstom stanju pošto tečnost još nije polimerizovana. Ovo se radi tako što se ofarbani nokti stavljaju pod UV ili LED lampu na potreban broj sekundi. To uzrokuje da fotoinicijator u smoli reaguje sa talasnim dužinama koje emituje lampa.

Gel boje za nokte takođe sadrže stabilizatore koji pomažu u održavanju sjaja duže od tradicionalnih lakova. Inhibitori dodani u njegovu formulu sprečavaju prerano stvrdnjavanje ili pretpolimerizaciju gela dok je još u originalnom kontejneru. Gel lak se prekriva Top coat završnim sjajem koji štiti gel lak za nokte od pucanja ili menjanja boje. To čini lak otpornim na ogrebotine i vlagu. Tanak sloj svake tečnosti se nanosi i očvršćava pod UV ili LED lampom. Ako se uradi kako treba, svako može za kratko vreme imati nokte profesionalnog izgleda koji se mogu nositi do tri nedelje bez ljuštenja ili lomljenja. Pigmenti takođe ostaju sjajni čak i nakon nekoliko nedelja nanošenja na noktima.

Na sajtu Vasco.rs možete naći UV lampe i zaštitni gel, kao i svu potrebnu opremu koja je potrebna za ovu vrstu manikira.

Zdravlje noktiju na prvom mestu

Danas na tržištu postoji toliko mnogo gel lakova za nokte. Međutim, nisu svi podjednako dobri za zdravlje noktiju. Zahvaljujući formulama koje su napravljene u skladu sa visokim zdravstvenim standardima, Vasco gel lakovi omogućavaju zdravije, trajnije i manje lomljive nokte. Njegov bazni premaz štiti nokte ispod laka i drži ih da ne postanu lomljivi, ljuskavi ili slabi. Nokatna ploča se na taj način dodatno štiti od nanošenja laka i sve čini mnogo zdraviju podlogu od drugih tehnika manikira.

I lepo i pametno

Korišćenje Vasco gel lakova ima puno prednosti. Koliko puta vam se desilo da vam iskrsne neki događaj, a da kod manikira nikako ne možete da zakažete? Uz vrlo jednostavnu opremu koju možete lako nabaviti poručivanjem sa sajta www.vasco.rs za kratko vreme možete usavršiti tehnike nanošenja gel laka i sebi obezbediti da imate nokte koji će uvek biti negovani i u trendu.

Uz bogatu paletu boja, ne sumnjamo da ćete pronaći pravu nijansu za bilo koji stil koji vam se dopada. Svakim nanošenjem gel laka za nokte činite da vaši nokti postanu jači i zdraviji, jer su napravljeni uz pomoć sastojaka koji podržavaju zdravlje noktiju. Birajte novo, a pouzdano. Birajte Vasco nails.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.