Stan na dan u Beogradu: sinonim za komfor i udobnosti

0

Beograd – glavni grad Srbije, već nekoliko godina unazad privlači sve veći broj turista, a statistika govori u prilog tome da će se ovakva situacija zadržati još izvesno vreme. Bogata kulturno-istorijska baština, atraktivna lokacija i preplitanje civilizacijskih tekovina kojima je ova prestonica dugo vremena bila izložena, samo su neki od razloga zašto je Beograd postao omiljeno mesto mnogih. Stoga, ukoliko i Vi planirate posetu i u potrazi ste za adekvanim smeštajem, onda su stan na dan u Beogradu prava stvar za Vas.

Ekspanzija stanova na dan

Prilikom planiranja putovanja jedna od najvažnijih stvari koja se nameće svakako je odabir smeštaja. No, pronaći onaj adekvatan koji će u isto vreme pružiti komfor i udobnost, i to po pristupačnoj ceni – nije nimalo jednostavno. Ranije je ta situacija bila dodatno usložnjena time što se izbor svodio na svega nekoliko varijanti – hotel, hostel ili odsedanje kod nekog prijatelja ili poznanika. Ipak, svaka od ovih varijanti sa sobom je nosila i neke nedostatke, bilo da je to skupoceni smeštaj, nedostatak privatnosti i intime, skučen prostor ili nešto treće.

Danas je situacija u pogledu smeštaja dosta drugačija. Srećom, danas da biste iznajmili kvalitetan i komforan smeštaj ne morate da izdvajate pravo malo bogatstvo. Uz stan na dan moći ćete da priuštite smeštaj kakav zaslužujete, a koji će biti u potpunosti po Vašim merilima. Različita struktura, cena i lokacija predstavljaju tri glavna parametra koja su doprinela sve većoj ekspanziji stanova na dan. Zahvaljujući iznajmljivanju stana na dan mir i kvalitetan odmor su Vam provereno zagarantovani.

Pristupačna cena i vrhunski kvalitet stana na dan

Ponudu stan na dan u Beogradu čine stanovi koji se mogu pohvaliti visokim kvalitetom koji zadovoljava ukuse čak i onih zahtevnijih gostiju. Moderno opremljeni i pre svega izuzetno prostrani, svojim funkcionalnim dizajnom obezbediće Vam privatnost čak i u slučaju boravka većeg broja ljudi u stanu. Prostrani dnevni boravak, odvojena spavaća soba sa velikim bračnim krevetom, ali i  kupatilo sa đakuzijem samo su neke od stvari koje će Vaš boravak u stanu učiniti nezaboravnim.

Takođe, ono što je najbolja stvar kod ovog tipa smeštaja nesumnjivo je i više nego pristupačna cena zahvaljujući kojoj možete iznajmiti neki od luksuznih stanova iz ponude na dan ili više. Cenovni rang izuzetno je širok i sa sigurnošću možemo reći da je prilagodljiv apsolutno svačijem budžetu jer se cene zakupa stanova kreću od nekoliko desetina pa do nekoliko stotina evra po danu.

Brojne lokacije na korak od Vašeg smeštaja

Bilo da se u Beogradu zateknete u prolazu ili pak dolazite na duži odmor, jedno je sigurno – lepota ovog grada oličena u brojnim arhitektonskim dostignućima retko koga ostavlja ravnodušnim.

Ukoliko na ovo dodamo i nadaleko poznate gastronomske specijalitete, dobru zabavu i prijateljski nastrojene i gostoprimljive ljude, postaje jasno zašto Beograd mnoge zavodi svojim neodoljivim šarmom.

Njegov mentalitet i žitelje ovog grada najbolje opisuju reči Mome Kapora – poznatog srpskog književnika, koji je jednom prilikom izrekao da je “duh Beograda  u osećanju da ste kod kuće, da ne možete propasti jer ste među svojima, da uvek i u svako doba možete da pozajmite nešto sitnine, ljubavi i krova nad glavom”.

Možda upravo zato brojni gosti i turisti odlučuju se da odsednu u samom srcu grada i u blizini mnogih poznatih lokacija i znamenitosti kojih je u Beogradu jako puno. Stoga, ukoliko biste voleli da osetite tempo ove prestonice koja nikada ne miruje, a da se pritom makar na trenutak osetite kao njen stalni žitelj, onda je smeštaj u stanu na dan pravi izbor za Vas. Za svega par minuta prošetataje se do mnogih poznatih lokacija, kao što su:

  • Knez Mihailova ulica – jedna od nastarijih i najpoznatijih ulica koja zasigurno predstavlja važan simbol Beograda i relikt njegovog kontinuiranog trajanja. Danas, Knez Miahilova ulica ulica važi za jednu od najznačajnijih komercijalnih i pešačkih zona.
  • Skadarlija – čuvena boemska četvrt u strogom centru Beograda. Ova ulica uspela je da odoli zubu vremena, pa tako i danas čuva izgled s početka 20. veka. Zvuci tamburaša, smeh i pesma do kasnih večernjih sati jedna je od slika koja mnogim gostima ostaje dugo vremena u sećanju.
  • Kalemegdan – glavna turistička atrakcija za mnoge posetioce Beograda. Kalemegdan pored toga što je jedan od značajnijih kulturno-istorijskih kompleksa, ujedno je i jedan od najvećih parkova u Beogradu sa kojeg se pruža prelep pogled na ušće Save u Dunav.

Rezervacija u svega par koraka

Ukoliko Vas navede put Beograda i poželite da iznajmite apartmanu na dan u ovom gradu, znajte da rezevervacija smeštaja nikada nije bila jednostavnija. Sve što je potrebno može se sprovesti u nekoliko koraka – izbor datuma i lokacije koja Vam najviše odgovara, a zatim slanje željenog upita. Nakon što dobijete povratan odgovor od apartmana u Beogradu, od tada možete započeti sa uživanjem i dobrom provodu ovog glavnog grada. Posebnu pogodnost nude za sve one koji u Beograd dolaze poslom jer je svim firmama i njihovim zaposlenima omogućeno je plaćanje smeštaja putem računa firme.

Vodeća agencija za najam stanova u Beogradu

Apartmani u Beogradu već nekoliko godina predstavljaju jedan od vodećih portala za izdavanje smeštaja koji u svojoj ponudi ima preko stotinu stanova na dan za izdavanje. Višegodišnjim iskustvom, ali i  prepoznatljivim i izgrađenim kvalitetom, ovaj portal stekao je poverenje brojnih gostiju koji se prilikom posete Beogradu rado odlučuju za smeštaj u njihovim apartmanima.

Pvezano: Prvi automobil na ulicama Beograda: Bila jednom jedna “aždaja koja bljuje vatru”!

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.