Nagrada za čitateljke: Online kursevi engleskog jezika povodom 8. marta

0

Povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, obezbedile smo besplatne online kurseve engleskog jezika za naše čitateljke! ????

 

BusinessAcademy, kao deo kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža lepu priliku svim damama koje žele da usavrše znanje engleskog jezika, kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko želiš da dobiješ jedan od ponuđenih besplatnih kurseva, potrebno je da na liliputanke@gmail.com pošalješ mejl sa naslovom ,,Besplatan kurs 8. mart”, u kom ćeš napisati svoje ime i prezime i razlog zbog kog bi volela da učiš engleski na ovaj način. Tri dame će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog.

Ukoliko budeš jedna od dobitnica, dobijaš poklon-kod kojim ostvaruješ pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod uneseš u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićeš na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemokoliko cenimo pripadnice lepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje. ????

Ovaj članak je prvi put objavljen na http://www.liliputanke.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.