Astro prognoze od 28. januara do 3. februara 2019. godine

0

Predstojeća nedelja ne donosi neke naročite velike promene na astrološkom nebu, osim poslednje mesečeve faze i Mladog meseca. Ovo često ukazuje na dobar period da se nešto staro završi, a novo započne. Naravno, to svakako ne treba biti nešto izuzetno krupno. Nedelja će generalno biti raznolika gde se poboljšanje očekuje u drugoj polovini. Kao generalni savet bih dao da se više opuštate i smejete, kao i da više radite stvari koje Vas čine srećnima. U nastavku pročitajte prognozu po danima kako biste što bolje isplanirali Vaše aktivnosti.

Ponedeljak kao mesečev dan započinjemo sa mesečevom poslednjom fazom i Mesecom u znaku Škorpije. Ovo označava period u kome nije dobro započinjati nikakve krupne stvari. Šta više, trebamo se potruditi (ukoliko je moguće) da nešto na čemu već duže vreme radimo privedemo kraju i uspešno zatvorimo krug. Sa praktičnije strane, ovo donosi naglašenu emotivnost pa je ljude moguće vrlo lako povrediti. Potrebno je voditi računa kako se ophodimo prema drugima i šta govorimo, jer će naše reči mogu biti jako “oštre”. Dan nije naročito srećan kada je koncentracija u pitanju te se trudite da pažljivo radite sve. Umerena fizička aktivnost se preporučuje, kao i dosta meditacije ili nečeg sličnog.

Marsov dan je dosta sličan prethodnom. Ono što je danas pojačano jeste mogućnost da se kažu pogrešne stvari i da se olako uđe u konflikt sa drugima. Tokom ovog dana bismo trebali vežbati da se opustimo i osećamo prijatno uprkos pomalo napetoj situaciji. Trebamo se truditi da ne namećemo svoju volju i stavove, već dozvoliti drugima da oni rade kako oni smatraju da je najbolje. Današnji dan kao ni jučerašnji nije naročito srećan na ljubavnom planu, pa se suzdržite od bilo kakvih aktivnosti na tom polju. Ovo podjednako važi i za one koji su već u vezi/braku. Trudite se da partnera ne ograničavate previše, izbegavajte ljubomoru i posesivnost, kao i previše priče ili kritikovanja.

Merkurov dan je dosta povoljniji u odnosu na ostale. On donosi poboljšanje na polju komunikacije i dobre odnose sa strancima. Ovo je dan koji je jako povoljan za sve akademske radinike i studente, kao i za spremanje sve vrste ispita. Dan je odličan za planiranje puta ili odlazak na isti. Fizička aktivnost se više nego preporučuje. Danas je jako poželjno da ostanemo što aktivniji i veseli i da se što manje nerviramo oko stvari koje ne možemo promeniti. Ljubavni plan je nešto pozitivniji nego jučerašnji, ali opet ne treba očekivati previše od ovog dana.

Četvrtak kao jupiterov dan je nešto sličniji prethodnom. Ljubavni plan i dalje nije ekstremno povoljan, ali nije ni loš – jednostavno prosek. I dalje imamo povoljan period za učenje i spremanje ispita, kao i za odnose sa strancima ili odlazak na put. Trudite se da tokom ovog dana ne preterujete u hrani i bilo kakvim drugim zadovoljstvima. Isto tako nemojte praviti neke megalomanske planove. Težite da ostanete skromni i skrušeni. Ovakav dan takođe može doneti da lakše planemo ili da se pre naljutimo, trudite se da izbegnete ovo stanje i svoju ljutnju pretvorite u nešto konstruktivno. Umesto teatralnog odlaska ili vikanja, pružite konstruktivan razgovor. Fizička aktivnost je preporučuje kako biste se oslobodili viška energije.

Venerin dan donosi nešto bolju situaciju kada je ljubavni plan u pitanju, ali koji je više naklonjen osobama koje su već u vezi. Za one koji su sami dan mogu iskoristiti za neko fino upoznavanje. Tokom ovog dana moguće se u pomalo nestabilne emocije i pojačana nervoza. Za ovako nešto preporučio bih fizičku aktivnost kao vid opuštanja i relaksacije, što implicira laganiju fizičku aktivnost. Ovaj dan takođe donosi jako lepo prilike za putovanja i odnose sa strancima, pa ukoliko je moguće iskoristite povoljan period za to. Trudite se da tokom celog dana ostanete pozitivni, optimistični i nasmejani.

Subota kao saturnov dan ne donosi tako pozitivne stvari kao prethodni. Tokom ovog dana moguća je pojačana melanholija, depresija i apatija. To sve će rezultirati mračnijim mislima sa tendencijom da se preteruje, odnosno da se stvari vide mnogo lošijim nego što zaista jesu. Trudite se da razmišljate o nečemu pozitivnom i nečemu što Vas raduje. Zaboravite na te loše stvari, jer ih i tako ne možete promeniti. Ljubavne prilike nisu naročito sjajne, ali nisu ni toliko loše. Dan možete iskoristiti za neko fino upoznavanje, ali bez ikakve presije i žurbe. Preporučljiva je intenzivnija fizička aktivnost.

Kao i svaki sunčev dan i ovaj donosi potrebu da se okrenete ka sebi. S obzirom na lošije planetarne kontakte potrebno je da ovaj dan iskoristite za odmor i da ga posvetite sebi. Kako dan može doneti sukobe, trudite se da se osamite i da ne razgovarate previše sa drugima. Ukoliko Vam neko traži pomoć nemojte je uskratiti. Suzdržite se od bilo kakvih loših misli ili komentara. Koliko god da se ne osećate lagodno drugima pokažite osmeh, ukoliko već nije moguće izbeći kontakt sa drugim ljudima. Preporučuje se bilo koji vid fizičke aktivnost, ali pojačanog tempa. Dan je povoljan za učenje, spremanje ispita, bilo kakav vid istraživanja i čitanja.

____________________________________

Autor: 

Moje ime je Miloš Rajčić. Trenutno živim i radim na teritoriji grada Beograda i imam 31 godinu. Odrastajući uz tehnologiju i internet u meni je probudilo želju da naučim na koji način sve to funkcioniše i kako to menja našu svakodnevnicu, a samim tim i život. Imam bogato iskustvo u korišćenju računara, raznih softvera i pametnih uređaja. Završio sam srednju ekonomsku školu, ali sam se celog života bavio informacionim tehnologijama. Trenutno radim na usavršavanju kako bih postao Web Developer. Za Lips&Heels pišem članke na temu Astrologije, jer sam se iz hobija njome bavio i još uvek se bavim već više od 10 godina.

Ovaj članak je prvi put objavljen na www.lipsandheels.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.