Astro prognoze od 21. do 27. januara 2019. godine

0

Ova nedelja donosi dve nove promene na astrološkom nebu, a to su prelazak Sunca u znak Vodolije, stoga srećan rođendan svim Vodolijama. Druga promena je prelazak planete Merkur u znak Vodolije. Mesec je u svojoj završnoj fazi, a ostale planete neće biti naročito srećno povezane. Za posledicu sve to će doneti jednu promenljivu i izazovniju nedelju. Biće potrebno dosta odmaranja, opuštanja i prilagođavanja. Trudite se da ljude prihvatiti maksimalno i nemojte ulaziti u nepotrebne konflikte. U nastavku je prognoza po danima uz pomoć koje možete bolje isplanirati Vaše svakodnevne aktivnosti.

Ponedeljak kao mesečev dan započinjemo sa Mesecom u znaku Lava. Današnja planetarna postavka će svakako ukazivati na to da ćemo jako biti okrenuti sebi i da ćemo uvek sebe stavljati u prvi plan. Kao da svi ostali neće postojati. Sve to će imati za posledicu da se stvori jedan napet i naporan dan, jer niko neće želeti da popusti ili nekom da drugom izađe u susret. Pored ovoga mogući su i unutrašnji sukobi, neraspoloženje i sl. Na ljubavnom planu situacije sasvim u redu, ali je moguće da se zaljubite ludački u osobu koja nije baš odgovarajuća. Vodite računa na ovom polju, a posebno ako se upuštate u ljubavne avanture ili ako ste u otvorenoj vezi. Za današnji dan ne bih preporučio bilo kakav vid fizičke aktivnosti.

Marsov dan donosi mnogo povoljnije prilike na ljubavnom planu, ali je i dalje prisutna tendencija zaljubljivanja u pogrešnu osobu, kao i nepovoljne prilike za sve one koji su u otvorenoj vezi. Emotivno stanje svih nas će biti nešto povoljnije u odnosu na juče, ali postoji mogućnost da ćemo u toku dana osetiti neki vid melanholije ili depresije. Povećana doza nervoze je takođe prisutna što će rezultirati lošom koncetracijom i lošijim rezultatima rada. Za ovakav dan je najbolje da usporite i da dva puta proveravate sve. Za današnji dan bih jako preporučio fizičku aktivnost kao vid oslobađanja od negativne energije.

Merkurov dan je ponovo nešto nepovoljniji. Generalno stepen nervoze i nestrpljenja će i dalje biti dosta visok. Ovo može doneti probleme u komunikaciji, pa su mogući verbalni sukobi. Trudite se da tokom ovog dana ne budete isuviše kritički nastrojeni. Imaćemo poteškoća da se generalno izrazimo ili da dođemo do novih ideja i saznanja. Ukoliko je moguće danas ne biste trebali da radite bilo šta što zahteva veliku pažnju i koncentraciju. Kod ovakvih dana se preporučuje da se dobro odmorite, naspavate i da bar malo meditirate u toku dana. Ljubavni plan je i dalje prilično stabilan, ali se svakako savetuje oprez za sve one koji nisu u vezi. Za ovaj dan ne bih preporučio fizičku aktivnost.

Jupiter nam tokom ovog dana donosi sklonost ka preterivanju, a to će se osetiti kao pojačana briga, sitničavost i sl. Trudite se da tokom ovog dana što manje iskazujete sebe i svoju ličnost. Trudite se da ne namećete svoj stav drugima. Dan je vrlo nepovoljan za ljubavne odnose, te se savetuje oprez onima koji su u vezi, dok oni koji su sami treba dan posvetiti sebi. Ovo je nepovoljan dan za odnose sa strancima. Preporučio bih dosta sna, meditacije i tečnosti. Tokom ovog dana možete uključiti neku fizičku aktivnost, ali samo nešto umereno. Vrlo je važno da se dobro odmorite.

Petak kao venerin dan je pozitivniji u odnosu na prethodne. Ljubavni plan je dosta povoljniji u odnosu na prethodne dane pa se potrudite da ga maksimalno iskoristite. Danas se posebno savetuje fizička aktivnost, a na Vama je da izaberete šta Vam najvše prija. Moja preporuka je neki vid kardija – trčanje, zumba, pilates, nešto gde se morate pokretima izraziti. Pored ovoga dan je odličan da se negde otputuje ili da se organizuje neki društveni događaj – okupljanje s prijateljima i uživanje. Trudite se da emocije držite pod kontrolom i da se ne rasplinjujete previše. Dan je jako pozitivan za širenje novih ideja ili razmenu mišljenja – kako sa kolegama tako i sa bliskim ljudima.

Saturnov dan donosi pomešanu situaciju na različitim poljima. Dan je i dalje jako povoljan za odlazak na put ili planiranje nekog putovanja. Ljubavni plan je i dalje vrlo povoljan. Naše emocije će biti problematične jer su ponovo moguće epizode melanholije, apatije i depresije. Trudite se da izbegavate ovakve emocije i nemojte ulaziti u konflikt sa drugima. Potrudite se da sve lepo saslušate i da im lepo odgovorite. Ukoliko nemate šta da kažete ili nemate ništa lepo da kažete bolje nemojte reći ništa. Kod ovakvog dana morate vežbati prihvatanje tuđih stavova pa čak i kad su oni potpuno različiti od Vaših ubeđenja.

Nedelja i Sunce donose jedan značajno nepovoljniji dan u odnosu na prethodne. Možemo biti jako nervozni i nestrpljivi. Težićemo da namećemo sebe i svoj stav ili da drage osobe sputavamo i ograničavamo. Tokom ovog dana ljubavne prilike nisu najsjajnije pa Vam ne bih preporučio mnogo aktivnosti na ovom polju. Isto tako ne bih preporučio ni mnogo fizičke aktivnosti. Najbolje bi bilo da dan provedete odmarajući i radeći nešto što Vas čini srećnima i zadovoljnima. Možete čitati neku knjigu ili razmišljati o načinu da nekome pomognete, a ko se već nalazi u nekoj težoj životnoj situaciji.

________________________

Autor: 

Moje ime je Miloš Rajčić. Trenutno živim i radim na teritoriji grada Beograda i imam 31 godinu. Odrastajući uz tehnologiju i internet u meni je probudilo želju da naučim na koji način sve to funkcioniše i kako to menja našu svakodnevnicu, a samim tim i život. Imam bogato iskustvo u korišćenju računara, raznih softvera i pametnih uređaja. Završio sam srednju ekonomsku školu, ali sam se celog života bavio informacionim tehnologijama. Trenutno radim na usavršavanju kako bih postao Web Developer. Za Lips&Heels pišem članke na temu Astrologije, jer sam se iz hobija njome bavio i još uvek se bavim već više od 10 godina.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.