Šta se čitalo na blogu u 2018.godini

Two charming women using laptop computer in cafe
0

Blog ulazi u treću godinu postojanja na rs domenu. Tokom godina sam navikla na free platforme na kojima je bilo i mnogo poseta ali i mnogo komentara. Zato me ovde iznenađuje mali broj komentara i solidan broj poseta.

Na Domaćici su najčitaniji intervjui. Definitivno, ti razgovori sa poznatim ali i javnosti nepoznatim ljudima obaraju sve rekorde čitanosti. Izgleda da najviše volite ovu novinarsku formu. Ja nisam profi novinar, ali mi kažu da intervjue dobro radim.

Ne hvalim se, samo iznosim činjenice. ????

Dalje, sudeći po Google statistici čitani su i prikazi knjiga koje su ostavile jak utisak. Priče i novele se ne čitaju na ovom blogu, izuzev istinite priče o babi koja se svakodnevno čita.

Visoko se kotira i blaga erotika, satirična priča o našoj Srbiji nekada i danas.

Čitaoci pokazuju i veliko interesovanje za tekst o sajtovima za upoznavanje. Gotovo svakodnevno se čita priča o oženjenom čoveku koji voli čet i švaleraciju ????

Što se tiče tekstova vezanih za društvo u celini, najčitaniji je tekst o osobama sa invaliditetom.

Domaćica nema jednu kategoriju. Ne pišem o putovanjima, modi, receptima za slatkiše i slaniše. Ne pišem isključivo o knjigama koje su ostavile poseban utisak na mene.

Kao obično bedno piskaralo ne mogu da pišem o oblastima koje slabo poznajem. Ponekad napišem tekst vezan za politiku, jer je politika postala deo naših života ma koliko mi bežali od nje.

Na kraju želim da vam poručim da čitate i ostale priče i tekstove pored ovih navedenih. Nisu loši ni dosadni, verujte mi na reč.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.