James Blake predstavio novi album „Assume Form“

0

Na albumu „Assume Form“ Blake sarađuje sa velikim imenima kakva su Travis Scott, André 3000, ROSALÍA, Moses Sumney i Metro Boomin

Iako nastavlja da pliva u različitim žanrovima, na „Assume Form“ James Blake je direktniji i iskreniji nego ikada. Njegov četvrti album pokazuje koliko je sazreo kao umetnik, a sa druge strane pruža uvid u činjenicu da se ovaj Britanac sada smatra jednim od najznačajnijih muzičara, producenata i tekstopisaca na svetu. Osim što prikazuju večitu težnju za napredovanjem, ovih 12 numera jasno oslikavaju uticaj koji Blake ima na muzičkom horizontu.

 Preuzmi, slušaj i dodaj „Assume Form“ na svoje plejliste

Jedna od najznačajnijih stvari kada je o ovom albumu reč svakako jesu saradnje. James Blake još jednom je pokazao da njegov broj telefona pozivaju neka od najvećih imena moderne svetske scene, pa su se pored naziva pesama ovog puta našla imena kao što su Travis Scott, André 3000, ROSALÍA, Moses Sumney i Metro Boomin. Tako, numera „Mile High“ dokaz je da je Blake spreman da o emocijama govori na nešto urbaniji način i uz trap ritam, a duet sa španskom pevačicom osim samog naziva, deli i radnju sa predstavom „Barefoot in the Park“, iza koje stoji legendarni scenarista Neil Simon.

„Assume Form“ najavljen je u maju prvim singlom sa albuma, emotivnom i vrlo ličnom baladom „Don’t Miss It“, a za april ove godine zakazana ja turneja u Ujedinjenom Kraljevstvu, na kojoj će James Blake otpevati sve albumom obuhvaćene numere.

„Assume Form“ tracklist:

Assume Form

Mile High (Travis Scott, Metro Boomin)

Tell Them (Moses Sumney, Metro Boomin)

Into The Red

Barefoot In The Park (Rosalía)

Can’t Believe The Way We Flow

Are You In Love?

Where’s The Catch? (André 3000)

I’ll Come Too

Power On

Don’t Miss It

Lullaby For My Insomniac

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.