Hozier najavio album i predstavio “Almost (Sweet Music)”!

0

Albumu “Wasteland, Baby!”, koji je izvođač i zvanično najavio za 1. mart, prethode nova Almost (Sweet Music)“ , kao i numere Movement“, Shrike“ i Nina Cried Power“, kao i istoimeno EP izdanje, na kome jeHozier radio sa višestrukom Grammy dobitnicom, legendarnom Mavis Staples, a u svemu je učestvovao i veliki Booker T. Jones. Od svog predstavljanja u septembru, ovo izdanje strimovano je čak 26 miliona puta.

Ostvareni uspeh Hozier će upotpuniti albumom na kome se radilo više od godinu dana. “Oduševljen sam što ću konačno sa publikom podeliti sve ono na čemu smo tako dugo radili. Želim iskreno da se zahvalim fanovima i slušaocima na njihovoj kontinuiranoj podršci između dva albuma, a uskoro ćemo imati priliku i da se vidimo“, najavio je ovom prilikom.

Preuzmi, slušaj i dodaj “Almost (Sweet Music)“ na svoje plejliste

“Wasteland, Baby!“ drugi je po redu, nakon izuzetno uspešnog albuma „Hozier“, predstavljenog 2014. godine, sa koga se posebno istakla „Take Me To Church“, numera koja je mladom pevaču donela platinasti sjaj, kao i Grammy nominaciju i mnogobrojne nagrade, među kojima je i BBC Music Song Of The Year“.

Album koji broji 14 numera pratiće i velika svetska turneja koja će trajati gotovo cele godine, a evropski deo najavljen je za jesen.

“Wasteland, Baby!“ tracklist:

1. Nina Cried Power (featuring Mavis Staples)

2. Almost (Sweet Music)

3. Movement

4. No Plan

5. Nobody

6. To Noise Making (Sing)

7. As It Was

8. Shrike

9. Talk Refined

10. Be

11. Dinner & Diatribes

12. Would That I

13. Sunlight

14. Wasteland, Baby!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.