Uslovi korišćenja

Pristupom sajtu blenderonline.rs i/ili korišćenjem bilo kog dela sajta i/ili sadržaja i/ili usluga na sajtu blenderonline.rs (u daljem tekstu: Sajt)
pristajete na uslove i pravila (u daljem tekstu: Uslovi) koja su navedena u daljem tekstu. Ukoliko se ne slažete sa svim uslovima, molimo vas da ne koristite sajt blenderonline.rs.
 
Sajt blenderonline.rs sastoji se od autorskih sadržaja kreatora Sajta, autorskih sadržaja registrovanih korisnika Sajta, sadržaja partnera i oglašivača,
besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje Sajta koristite na sopstvenu odgovornost. Sajt ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem
na svom portalu i/ili pogrešnim tumačenjem objavljenog sadržaja. Sajt ne snosi odgovornost za tačnost, istinitost i ispravnost sadržaja oglasa i sadržaja na eksternim sajtovima
do kojih može da se dođe preko sajta blenderonline.rs.
 
Ukoliko smatrate da je Sajt blenderonline.rs povredio vaša autorska prava, molimo vas da nas u što kraćem roku obavestite o tome na email adresu blenderice(et)gmail(tačka)com
i slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
 
Blenderonline.rs zadržava pravo da izmeni Uslove korišćenja u bilo kom trenutku. Ukoliko dođe do krupnih promena, blenderonline.rs će svoje korisnike obavestiti o tome
postavljanjem obaveštenja na sajtu blenderonline.rs ili slanjem obaveštenja registrovanim korisnicima.
Korišćenje usluga od strane vas nakon takvog obaveštenja biće smatrano kao prihvatanje izmenjenih Uslova korišćenja.
 
Kao uslov korišćenja, obećavate da nećete koristiti usluge ni za jednu drugu svrhu koja je nezakonita ili zabranjena od strane Uslova, kao i kojoj Sajt nije razumno namenjen.
Budite pristojni prema drugim korisnicima, važi? Mi proveravamo svaki link, te vas molimo da nas ne smarate spamovima,
već da dodajete sadržaj relevantan isključivo za postojeće sekcije Sajta (za sada: hrana, diy, beauty, lifestyle i moda).
 
Imajte integritet. Vi ste odgovorni za sadržaj koji dodajete, kao i za posledice objavljivanja istog.
Obratite pažnju na to da morate imati dozvolu za dodavanje fotografija, bilo zbog toga što su one vaše vlasništvo ili zato što ste od vlasnika dobili dozvolu za objavljivanje kod nas.
Sajt blenderonline.rs će ukloniti svaki sadržaj kojim su ugrožena tuđa prava.
Ukoliko ste vi vlasnik fotografija koje ste videli na blenderonline.rs sajtu, a želite da ih uklonimo, molimo vas da nas kontaktirate na blenderice(et)gmail(tačka)com.
 
Linkovi moraju voditi ka sajtovima/blogovima sa sadržajem na sledećim jezicima: srpski, hrvatski, crnogorski, bosanski, srpsko-hrvatski i ostale varijacije na temu 🙂
Izuzetak su samo outfit postovi bez većeg tekstualnog sadržaja.
 
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Sajta, bez pisane dozvole vlasnika Sajta, smatra se kršenjem autorskih prava sajta i/ili registrovanih korisnika Sajta i podložno je tužbi.
 
Sajt blenderonline.rs može registrovanim korisnicima povremeno poslati obaveštenja o eventualnim promenama nastalim na sajtu blenderonline.rs.